Veelgestelde vragen

Hallo! Mijn naam is Seven en ik ben 13 jaar oud. Helaas kreeg ik in 2020 de diagnose neuroblastoom. Ik ben een zwaar behandelingstraject ingegaan wat bestond uit chemotherapie, operaties, bestralingen, immunotherapie en nog veel meer. In augustus 2021 was ik klaar met mijn behandeling en waren mijn scans gelukkig schoon! Omdat ik mijn tijd vooral doorbracht in het ziekenhuis ben ik begonnen met het ontwerpen van mijn eigen kledinglijn. Helaas heb ik in april 2022 te horen gekregen dat de neuroblastoom terug is en ik opnieuw behandeld moet worden. Met de verkoop van mijn kleding steun ik de stichting Villa Joep, en daarmee het onderzoek naar neuroblastoom, want dit is echt heel hard nodig om de behandelingen te verbeteren en te zorgen dat de ziekte niet terugkomt en er niemand meer overlijd aan deze ziekte. Mijn motto is ‘No Time To Die’ ! #247seven #notimetodie #villajoep #neuroblastoom

Onze standaard levertijd is 5-10 werkdagen. Dit komt omdat alle producten op bestelling worden gedrukt. Dus alles is Custom made.

Het kan voorkomen dat het wat langer duurt voordat u uw bestelling ontvangt, dit kan komen door drukte of een ziekenhuisopname.

Als u een email stuurt met uw ordernummer en het juiste adres naar contact@247seven.nl dan passen wij dit aan.

U krijgt gelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst een automatische mail met de order bevestiging. Zodra uw bestelling wordt verstuurd ontvangt daarvan een mail met een track and trace.

Helaas kunnen wij de bestelde producten niet omruilen of terugnemen.

Alle producten worden special voor u gemaakt.

Als uw bestelling nog niet is gemaakt kunnen wij kijken of dat nog mogelijk is.

U kunt dan een mail sturen naar contact@247seven.nl dan kunnen wij kijken wat er nog mogelijk is.

Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling op te halen.

Indien u geen bevestiging heeft ontvangen check dan uw spambox. Of misschien is er een typefout gemaakt met uw mail adres.

Als u nog geen bevestiging heeft ontvangen maar de betaling is wel afgeschreven neem dan contact met ons op contact@247seven.nl

Kleding binnenstebuiten wassen, maximaal op 30 graden. De kleding is niet geschikt voor in de droger of om te strijken.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0